Duyuru Haber > Sigorta ve emeklilik sektörünün 2020 yılı değerlendirmesine ilişkin basın bülteni
12.02.2021

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli 2020 yılını değerlendirdi
Sigorta sektörü 2020 yılında
rüştünü ispat etti

Geride bıraktığımız yılda, olmaz denilen bir çok şeyin bir arada yaşandığının altını çizen Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, “ Sigortanın, deprem, sel, salgın gibi olağanüstü durumlar için var olduğunu anlatabilmek için tüm gücümüzle sigortalılarımızın yanında olmanın ve üzerimize düşeni yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sektörümüz tüm paydaşlarıyla birlikte geride kalan yılda rüştünü ispat etti” dedi.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), pek çok zorluğun bir arada yaşandığı 2020 yılında sigorta ve özel emeklilik sektörünün örnek uygulamalara imza atmanın haklı gururunu yaşadığını açıkladı. Yaşanan gelişmeler sigorta farkındalığının artmasına önemli katkı sağlarken, sektörün aldığı hızlı aksiyonlar yıl sonu sonuçlarına da yansıdı. Deprem, sel ve dolu felaketleri gibi doğal afetlerin yanı sıra koronavirüs pandemisinin birlikte yaşandığı 2020 yılının herkes için zor bir yıl olduğunu belirten Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli şunları söyledi: