Duyuru Haber > Sigorta Haftası 2020 etkinlikleri kapsamında basın bülteni
12.10.2020

2020 yılı, sigortasız olmayacağını hatırlatan bir yıl oldu

Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği Başkanı Atilla Benli, sigortacılığın hem ekonominin sürekliliği hem de vatandaşların güvende hissetmesi için kritik bir fonksiyon üstlendiğini; Birlik olarak tüm paydaşlarıyla sürdürülebilir büyümeyi sağlama ve sigorta farkındalığını yükseltme hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSB), Sigorta Haftası’nda sigorta ve emeklilik sektöründeki gelişmeleri değerlendiren ve sektörün önemine değinen bir açıklama yaptı. Sigorta Haftası etkinlikleri, her yıl sigorta ve tasarruf bilinci ile farkındalığını artırmak, farklı risklere dikkat çekmek amacıyla gerçekleştiriliyor.

Birlik olarak Sigorta Haftası etkinliklerine büyük önem verdiklerini ve tüm paydaşlarıyla birlikte sigortanın önemini anlatmak için bu haftanın önemli bir fırsat olduğunu belirten TSB Başkanı Atilla Benli şunları söyledi: