Genelge ve Sektör Duyuruları
Haber Arşivi
ustok Mayıs Kasko Değer Listesi
Birligimiz üyesi sigorta sirketlerinin sigortaladiklari motorlu kara tasitlarinin kasko degerlerini belirlemelerinde yardimci olmak üzere, piyasa fiyatlari gözönüne alinarak saptanan ve sektör içi bir hizmet geregi Birlik üyelerine duyurulan bu fiyatlarin yapilacak islemlerde esas alinmasindan, TSB hiç bir sekilde sorumluluk kabul etmez.

Listedeki binek, arazi taşıtı, hafif ticari araçların değerleri DOD - Doğuş Otomotiv Servis Ticaret AŞ’nin katkılarıyla oluşturulmaktadır. Kamyon, çekici, otobüs, minibüs, motosiklet, zirai traktör gibi araçların değerleri ise TSB tarafından hazırlanmaktadır.

DOD – Doğuş Otomotiv Servis Ticaret AŞ’den gelen değerlerin kontrolünde ve listenin Birlik tarafından hazırlanan bölümü için ikinci el araç ilan siteleri, ithalatçı, imalatçı firmalar ve bunların web siteleri, galeriler, konu ile ilgili süreli yayınlar, gazetelerin ikinci el ilanları ve bunların web siteleri, alıcı veya satıcı tarafından ibraz edilen fatura ve benzeri belgeler gibi kaynaklardan yararlanılmaktadır.

Duyuru Haber > "Emekliliğiniz için Buluşuyoruz, Türkiye BESleniyor" İTO Etkinliği Basın Açıklaması
25.02.2019

Emeklilik Gözetim Merkezi (EGM), "Emekliliğiniz İçin Buluşuyoruz, Türkiye BES'leniyor" projesi kapsamında İstanbul Ticaret Odası’nda, sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımı ile 20 Şubat 2019 tarihinde bir panel düzenledi. Gazeteci Noyan Doğan’ın moderatörlüğünü yaptığı panele, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve EGM Yönetim Kurulu Üyesi Burak Ali Göçer ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç konuşmacı olarak katıldı.

Yayın linki için tıklayınız.