Genelge ve Sektör Duyuruları
Haber Arşivi
ustok Nisan Kasko Değer Listesi
Birligimiz üyesi sigorta sirketlerinin sigortaladiklari motorlu kara tasitlarinin kasko degerlerini belirlemelerinde yardimci olmak üzere, piyasa fiyatlari gözönüne alinarak saptanan ve sektör içi bir hizmet geregi Birlik üyelerine duyurulan bu fiyatlarin yapilacak islemlerde esas alinmasindan, TSB hiç bir sekilde sorumluluk kabul etmez.

Listedeki binek, arazi taşıtı, hafif ticari araçların değerleri DOD - Doğuş Otomotiv Servis Ticaret AŞ’nin katkılarıyla oluşturulmaktadır. Kamyon, çekici, otobüs, minibüs, motosiklet, zirai traktör gibi araçların değerleri ise TSB tarafından hazırlanmaktadır.

DOD – Doğuş Otomotiv Servis Ticaret AŞ’den gelen değerlerin kontrolünde ve listenin Birlik tarafından hazırlanan bölümü için ikinci el araç ilan siteleri, ithalatçı, imalatçı firmalar ve bunların web siteleri, galeriler, konu ile ilgili süreli yayınlar, gazetelerin ikinci el ilanları ve bunların web siteleri, alıcı veya satıcı tarafından ibraz edilen fatura ve benzeri belgeler gibi kaynaklardan yararlanılmaktadır.

Duyuru Haber > Birlik’in düzenlediği “Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı” Basın Açıklaması
09.02.2019

Türkiye Sigorta Birliği’nin düzenlediği “Sigorta ve Emeklilik Sektörü Strateji Belirleme Çalıştayı” kamu kurumları, sektör temsilcileri ve tüm paydaşları bir araya getirdi. Yurtdışından uzmanların da katıldığı çalıştayda sigorta sektörünün geleceği ile teknolojik gelişmeler ve dağıtım kanallarının dönüşümü ile ekonomiye sağlayacağı değer konuşuldu. Çalıştayın açılışında konuşan Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Can Akın Çağlar, “Sektör olarak amacımız öncelikli olarak tasarrufların artırılması ancak ekonomimizin teminatı olma  fonksiyonumuzun kapsamını da büyütmeye  çalışıyoruz. Biliyoruz ki, bugününü koruyamayan toplumlar geleceği güvence altına alamazlar” dedi.

Etkinliğe dair basın bülteni için tıklayınız.